Over ons

Wij zijn het team van Tuinieren voor Groentjes; vier jonge mensen die tuinieren voor iedereen makkelijk willen maken. Dit doen we door handige artikelen, handleidingen, en blogs waarin tips en inspiratie worden gegeven voor je tuin te schrijven. Onze missie is dan ook; Laten zien dat tuinieren makkelijk en vooral ook leuk is!

Onze blog richt zich niet alleen op jonge mensen; wij zijn onze blog gestart om mensen met minder tuinier ervaring te voorzien van bruikbare tips. Dit zullen doorgaans tips voor starters zijn, maar ook wanneer je al jaren een eigen tuin hebt en deze wel eens wil aanpakken begin je ook op tuinierenvoorgroentjes.nl. Check onze blogs en inspireer jezelf!

Wij laten ons voornamelijk inspireren door verschillende tuinen die we in onze woonomgeving tegenkomen. Daarnaast vinden wij het ook leuk om andere blogs te lezen over uiteenlopende onderwerpen. De beste tips en ideeën die wij tegenkomen gebruiken wij voor onze blogs, zodat we jullie kunnen voorzien van de beste tips en de leukste ideeën.

Zelf verkopen wij geen producten op onze blog, maar we zijn wel een Bol.com partner. Waar je veilig en betrouwbaar alle spullen kunt kopen die je nodig hebt voor je tuin!

Wie we zijn

Remco Moelard

Ik ben de eigenaar van deze website! Wat ooit begon als studie opdracht is nog altijd een live website waarop ik af en toe artikelen publiceer voor tuinieren! Een tuin hebben is belangrijk in deze tijd. Een “onderhoudsvrije” tuin bestaat niet. Daarom helpen we graag een handje op weg met tips, inspiratie en trucs! 

Susan Wouda

Ik help af en toe met het schrijven van artikelen op deze website. Ik vind het leuk om zo nu en dan over mijn eigen ervaringen te schrijven met planten die ik heb en verzorg!

Bol.com partner

Partners hebben wij zorgvuldig uitgezocht op betrouwbaarheid, leveringsgarantie en uitstekende prijzen.

Bol.com is al jaren een van de koplopers van online webshops en daarom in onze ogen een uitstekende leverancier voor je tuinproducten! Alles voor je tuin (en meer!) vind je bij Bol.com

Voor bedrijven

Ook partner worden? Neem dan contact met ons op!

 

TuinTuin

Gastbloggen of lid worden?

Wil je graag gastbloggen, of wil je lid worden van ons team omdat je passie voor content schrijven en tuinieren hebt? Mail ons dan en wie weet staat jouw blog op onze site!